Koulujen elokuvaviikko Katso elokuvat Katso profiili

Tervetuloa lataamaan oma elokuvasi Kelaamoon!

Kelaamo elokuvapalveluun kootaan Koulujen elokuvaviikon aikana syntyneet elokuvat kaikkien nähtäville. Lataa oma työsi näytille ja käy katsomassa, millaisia elokuvia on syntynyt muissa kouluissa ympäri Suomen!

Aloita lataamalla elokuvatiedosto tietokoneeltasi ja täyttämällä allaoleva ilmoittautumislomake huolellisesti. Elokuvan tarkastamisessa ja julkaisemisessa voi kestää muutama päivä. Ilmoitamme sinulle, kun elokuvasi on julkaistu sivustolla.

Elokuvien lähettämistä koskevissa kysymyksissä voi lähettää sähköpostia info@kelaamo.fi

Koulujen elokuvaviikko on elokuva-aiheinen teemaviikko, joka edistää elokuvan saamista osaksi koulujen opetussuunnitelmaa, kuntien kulttuuriopetussuunnitelmia ja Kulttuuripolkua.

Elokuvaviikkoa vietetään 3.-7.10.2016. Viikon sisältö on suunnattu alakouluissa 3. -luokille ja yläkouluissa 8. -luokille. Viikon aikana oppilaat pääsevät katsomaan ja analysoimaan kotimaisia elokuvaklassikoita, oppimaan elokuvakulttuurista teematuntien avulla, tekemään itse elokuvia ja käyttämään videokameraa oppimisen välineenä.

Elokuvaviikko.fi –sivustolta niin opettajat kuin oppilaatkin saavat kaiken oleellisen sisällön ja avun viikkoa varten. Tehtävien sisältö on yhdistettävissä moniin eri oppiaineisiin ja sivuston materiaalit ja sisällöt ovat vapaasti kaikkien käytössä.

Varmista ennen elokuvan lähettämistä, että elokuvassasi ei ole käytetty tekijänoikeudella suojattua musiikkia ja sinulla on kaikilta elokuvassasi esiintyviltä lupa julkaista elokuva. Kaikilta alaikäisiltä esiintyjiltä tarvitaan lisäksi huoltajan suostumus. Valmiin lupakaavakkeen voi tulostaa Elokuvaviikon sivuilta.

www.elokuvaviikko.fi


1. Lataa elokuvasi mahdollisimman hyvällä laadulla palveluun


2. Täytä elokuvasi tiedot ja paina lähetä

Täytä ilmoittautumislomake. HUOM! Ilman täytettyjä tietoja videotasi ei voida julkaista Kelaamossa!


Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista *
Alakoulu
Yläkoulu

Vakuutan, että elokuva ei sisällä tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia (vastuu tästä kuuluu elokuvan lähettämisestä vastaavalle huoltajalle)

Luovutan videon esitysoikeudet Kelaamo-elokuvayhteisölle ja Koulujen elokuvaviikolle. Elokuvien tekijänoikeudet säilyvät niiden alkuperäisillä haltijoilla.