Avustajaksi Mari Rantasilan uuteen elokuvaan!

Haetaan kaiken ikäisiä ja näköisiä avustajia Mari Rantasilan uuteen lastenelokuvaan Puluboin ja Ponin leffa.

Elokuvaan haetaan mahdollisimman monimuotoista ja värikästä porukkaa erilaisiin avustajarooleihin ohikulkijoista luokanopettajiin. Myös lapsiavustajia (ikä 5-8) haetaan. Kuvaukset ovat kesä- ja heinäkuussa, ja avustajaksi voi hakea yksin tai vaikka kaverin kanssa. Kuvauspäivistä maksetaan pieni palkkio.

Puluboin ja Ponin leffa perustuu Veera Salmen suosittuun lastenkirjaan Puluboin ja Ponin kirja (2012), jonka rehevä huumori ja anarkistinen kohellus ovat nostaneet sen lasten suosikiksi. Elokuvan päähenkilö on Poni (oikealta nimeltään Mai), seitsemänvuotias tyttö, joka leikkii olevansa poni. Poni on juuri päässyt eskarista. Syksyllä alkava koulu ahdistaa ja pelottaa häntä, koska aikuiset ovat kertoneet hänelle, että koulussa ei enää saa leikkiä.

Elokuva kuvataan kesä-heinäkuussä 2017 lähinnä Helsingin Kalliossa ja sen ensi-ilta on elokuussa 2018.

Avustajaksi voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä Siri Anderssoniin (siritandersson@gmail.com, 044 0850669) esiintyjän tietojen ja kuvien kera. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vain mielenkiintoa elokuvantekoon ja hyvää mieltä! Jos on kysymyksiä, niin Siri vastaa mielellään.