Draamaa ja tieteisfantasiaa KUFF-elokuvissa!

Kuva: Hyvästi ystäväni, KUFF-elokuvatyöpaja 2018

 

KUFF-työpajan elokuvat saavat ensi-iltansa Kontulan omalla elokuvafestivaalilla lauantaina 13. lokakuuta! Tervetuloa mukaan, tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Kontula Urban Film Festivalin ja Kelaamon yhteinen elokuvatyöpaja järjestettiin toista kertaa 19.-21. syyskuuta 2018. Lokakuussa elokuvat voi nähdä festivaalinäytöksessä Kontulan Luupissa.

Draamaa, huumoria ja tieteisfantasiaa

Tällä kertaa työpajassa syntyi improvisoitua draamaa ja humoristista tieteisfantasiaa. Ensimmäisenä päivänä harjoiteltiin elokuvantekoa toteuttamalla noin tunnissa lyhyet “minuuttielokuvat”. Kaksi seuraavaa iltapäivää keskityttiin omien tarinoiden suunnitteluun, kuvaukseen, leikkaukseen ja äänisuunnitteluun. Myös musiikit kaikkiin elokuviin tehtiin itse!

Intensiivisen työskentelyn lisäksi tarjolla oli tietenkin myös loistavaa ruokaa, jonka tekemisestä vastasi Kivikon nutan Tero Rapo. Hyvän cateringin merkitystä ei totisesti voi elokuvanteossa liikaa korostaa!

Festivaalilla runsaasti kotimaisia elokuvahelmiä

Pajassa valmistuneet elokuvat saavat ensi-iltansa Kontula Urban Film Festivalilla lauantaina 13. lokakuuta Kontulan Luupissa. Tervetuloa paikalle katsomaan elokuvia ja moikkaamana tekijöitä! KUFF-työpajan näytösaika on klo 16.45.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja päivän aikana nähdään useita kiinnostavia fiktioita ja dokumentteja. Koko festivaaliohjelman löydät Kontula Urban Film Festivalin nettisivuilta.Kontula Urban Film Festival Vol 2
13.10.2018
Klo 13 – 22.30
Nuorisotalo Luuppi
Kontulan ostoskeskus
Ostostie 4

www.kuff.fi