Girls Film! -työpajan haku auki

Haluaisitko aloittaa kesäloman elokuvanteon parissa?

3.-7. kesäkuuta Helsingissä järjestettävässä Girls Film! -työpajassa on mahdollisuus oppia elokuvantekoa ja päästä tekemään alan ammattilaisten avustuksella omat lyhytelokuvat. Paja huipentuu viikon aikana valmistuneiden elokuvien ensi-iltaan. Haku työpajaan on nyt avoinna ja jatkuu sunnuntaihin 19. toukokuuta asti. Työpaja on suunnattu 13-17 -vuotiaille, jotka mieltävät itsesi tytöksi tai muunsukupuoliseksi. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan kiinnostus elokuvan tekemiseen riittää.

Girls Film! -työpajan perusajatuksena on luoda tytöille turvallinen ympäristö, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jokaisen luovuutta ja ideoita arvostetaan. Viikon aikana osallistujat kuvaavat ja leikkaavat ideoittensa pohjalta käsikirjoittamansa lyhytelokuvat, joissa he myös itse näyttelevät. Tämän tueksi työpajassa perehdytään käsikirjoittamisen, kuvauksen ja leikkauksen perusteisiin ammattilaistutoreiden avustamana. Viikon aikana tavataan myös muita pajassa vierailevia elokuva-alan ammattilaisia.

Pajan hinta on 50 euroa, joka sisältää opetuksen, kalustoperehdytyksen, lainakaluston käyttöoikeuden sekä päivittäisen lounaan ja välipalan, ja sen järjestää Euphoria Borealis ry. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki täältä.