Ilmoittaudu Happi Kino -elokuvatyöpajaan

Helsingin nuorisoasiainkeskus Happi järjestää elokuussa viikon mittaisen mediatyöpajan, jonka aikana toteutetaan lyhytelokuvia ideoista valkokankaalle.

Happi Kino mukailee kansainvälistä Kino Kabaret -menetelmää, jonka ideana on luoda elokuvia yhteisöllisesti ja nopealla tahdilla. Voit toimia elokuvissa juuri siinä roolissa kuin itse haluat: ohjaajana, näyttelijänä, kuvaajana, äänittäjänä, tuottajana tai maskottina tai kokeilla viikon aikana useampaa eri roolia. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta median tekemisestä, sillä saat apua muilta osallistujilta sekä ammattitaitoisilta ohjaajilta. Happi Kino ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus tehdä ja oppia!

Happi Kino järjestetään yhteistyössä Euphoria Borealis ry:n kanssa, jolla on pitkä kokemus kansainvälisten Kino Kabaret -tapahtumien järjestämisestä.

Työpaja Sörnäisissä, ensi-ilta Gloriassa

Työpaja järjestetään nuorten toimintakeskus Hapessa HattuMedian ja Studio1:n tiloissa Sörnäisten rantatiellä 7.–12. elokuuta 2017. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona elokuvia kuvataan kello 10–20 välillä, ja loppuviikon editointipäivinä toiminta on iltapainotteista koulujen alkamisen vuoksi. Happi Kino huipentuu lauantai-iltana kulttuurikeskus Gloriassa järjestettävään kaikille avoimeen ensi-iltanäytökseen.

Ilmoittautuminen on käynnissä nyt

Työpajan kohderyhmä ovat 15–25-vuotiaat, ja mukaan mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan Happi Kinoon harrastushaun sähköisen lomakkeen kautta 3. elokuuta 2017 mennessä.

Happi Kino
7.-12.8.2017
Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

Ilmoittaudu tästä
Lue lisää Hapen sivuilta
Kino movement Wikipediassa

Kansikuva: Editointia Hapen ja Euphoria Borealis ry:n Girls Film -elokuvatyöpajassa kesäkuussa 2017. Kuva: Saara Konttinen.