Kelaamo söker praktikant!

Håller du gärna i en kamera, editerar, skriver, är intresserad av film och filmmakande, vågar modigt kasta dig in i nya situationer och vid behov stå framför kameran? Och skriver och talar både flytande finska som svenska? Om JA och JA, så är du personen vi söker till vårt kreativa team!

Kelaamo är en videoplattform och nätsida för unga filmmakare i åldern 12-29. Kelaamos uppgift är att stöda och lyfta fram unga filmmakare. Bl.a. upprätthåller vi nätsidorna kelaamo.fi och blog.kelaamo.fi, ordnar visningar och master classer. Kelaamo är en del Koulukino – Skolbio.

Som praktikant på Kelaamo kommer du bl.a. att producera innehåll till vår blogg på både finska och svenska och ordna evenemang tillsammans med Kelaamos producenter Hanna och Saara. Du får också släppa din kreativitet lös och idea något helt nytt.

Vi söker praktikant i första hand för perioden april-maj 2017 och september-oktober 2017, men det är möjligt att anpassa praktiktiden enligt din tidtabell.

Hos oss får du en toppen arbetsgemenskap och bra möjligheter att nätverka. Vi erbjuder kontorsutrymme, utrustning och lunchförmån. Praktiken är lönefri. Som din praktikhandledare fungerar Kelaamos producent Hanna Wahlman.

Skriv en kort ansökan där du berättar lite om dig själv och varför du vill praktisera hos oss och skicka den till hanna.wahlman(a)kelaamo.fi. Deadline för praktikansökan är 29.3. kl. 16.00! Vi är personligen i kontakt med alla sökanden.

Om du har frågor kan du maila oss på hanna.wahlman(a)kelaamo.fi eller ringa Hanna Wahlman på 045-1258045.

Kelaamos producenter,

Hanna och Saara