Kino Euphoria 2018

Kino Euphoria 2018 on elokuvantekoworkshop, jossa ammattilaiset, harrastajat ja kansainväliset vieraat kohtaavat elokuvanteon merkeissä. Rekisteröityminen on käynnissä nyt.

Kino Euphoria perustuu kansainväliseen Kino Kabaret -liikkeeseen. Tapahtuma on osa kansainvälistä kinoverkostoa, joka kokoaa yhteen vaihtoehtoisesta elokuvantekemisestä kiinnostuneita ihmisiä.

Kino Kabaret -tapahtumat mahdollistavat yhteisöllistä elokuvantekemistä spontaanissa ja tiivissä yhteistyössä. Niiden keskiössä on lyhytelokuvien luominen lyhyessä ajassa, yleensä kolmessa päivässä. Tapahtumat huipentuvat elokuvien esittämiseen yleisölle heti niiden valmistuttua. Kino Kabaret ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus tehdä elokuvia, oppia uusia taitoja tekemisen kautta.

Helsingissä kahdeksatta kertaa järjestettävän työpajan takana on elokuvantekijöiden järjestö Euphoria Borealis. Tapahtuman ajankohta on 5.-14. heinäkuuta.

Mitä Kino Euphoriassa tapahtuu?

Tapahtuma jakaantuu kolmeen eri elokuvantekosessioon, joista voit osallistua valintasi mukaan yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen. Lisäksi on yksi chill out -day, jolloin on vapaampaa ohjelmaa. Tapahtuman kieli on englanti.

1. sessio 5.-7.7.  noin 60 tuntia työaikaa
2. sessio 8.-10.7.  noin 60 tuntia työaikaa
minihaaste / chill out -päivä 11.7.
3. sessio 12.-14.7.  noin 60 tuntia työaikaa

Osallistuminen

Kino Euphoriaan voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen (yli 18v) aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Aiempien vuosien työpajoihin on osallistunut kansainvälisiä vieraita, elokuvan ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia.

Matkakulut ja majoitus

Osallistumismaksu on 15 € per sessio, Euphoria Borealis -yhdistyksen jäsenille 12 €. Osallistumismaksulla saat mm. aamiaisen, välipalaa ja juotavaa sekä muutaman aterian. Pääset myös käyttämään yhdistyksen kalustoa elokuvien teossa. Helsingin ulkopuolelta tuleville osallistujille järjestetään halutessaan majoitus muiden osallistujien kotona. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Lue lisää ja ilmoittaudu Euphoria Borealis -yhdistyksen sivuilla