Lasten yhdenvertainen animaatiotyöpaja 22.4.

Esteetön työpaja on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on fyysisiä rajoitteita osallistua tavanomaiseen työpajaan. Paja järjestetään Helsingin Kulttuurikeskus Stoassa ja se on osa Animatricks animaatiofestivaalin ohjelmaa.

Lasten yhdenvertainen animaatiotyöpaja järjestetään sunnuntaina 22.4. Stoan Terraario -tilassa (Turunlinnantie 1, Itäkeskus) klo. 11-15.30. Pajassa suunnitellaan hahmoja, toteutetaan animaatioita ja luodaan niihin äänimaailma. Halutessasi voit tuoda mukanasi oman lelun tai hahmon animoitavaksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Teemana Meidän talo

Pajassa osallistujat toteuttavat oman pienen animaationsa, josta tulee osa kehysanimaatiota “Meidän talo”. Paja on suunnattu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on fyysisiä rajoitteita osallistua tavanomaiseen työpajaan. Tila on esteetön, toiseen kerrokseen pääset hissillä ja tulemme tarvittaessa alaovelle vastaan. Ilmoita erityistarpeistasi tarkemmin ilmoittautumislomakkeessa.

Aikataulu

Paja alkaa 11:00 tutustumisella ja esimerkkianimaatioiden katselulla. 12:15-12.45 pidetään omakustanteinen ruokatauko – ota eväät mukaan tai varaa paikka Stoan ravintolan brunssille. Brunssi on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-12.45 ja 13-15. Paja päättyy klo. 15.30. Voit osallistua koko ajaksi tai vain osaan pajasta.

Tervetuloa avustajan tai perheen kanssa! Pajaan mahtuu max. kymmenen osallistujaa. Ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.4. saakka.

ILMOITTAUDU


Lasten yhdenvertainen animaatiotyöpaja

Aika: 22.4. klo. 11-15.30
Paikka: Stoa (Turunlinnantie 1)
Vapaa pääsy

Lisätiedot:
Salla Hämäläinen, ​info@animaatioklinikka.fi​, 045-6306310

Linkit:
Stoa
Animatricks animaatiofestivaali 27.-28.4.
Animaatioklinikka – Suomen animaationtekijät ry


Lasten ja nuorten yhdenvertaisen animaatiotyöpajan järjestävät Animaatioklinikka – Suomen animaationtekijät ry, Animatricks animaatiofestivaali ja nuorten elokuvayhteisö Kelaamo.fi yhteistyössä Kulttuurikeskus Stoan kanssa.

Artikkelia muokattu 10.4.: Ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.4. saakka