Leffalabran vieraana käsikirjoittaja Petra Forstén

Käsikirjoittaja Petra Forstén

Käsikirjoittaja Petra Forstén

Kevään toisen Leffalabra-tapaamisen vieraaksi saapuu käsikirjoittaja Petra Forstén. Labrassa Petra muun muassa kertoo, kuinka Perintöelokuva syntyi, ja halutessasi antaa palautetta sinunkin käsikirjoituksestasi.

Petra kirjoittaa tällä hetkellä ensimmäistä pitkää elokuvaansa Oppitunti. Samanaikaisesti hänellä on työn alla useita muitakin projekteja, kuten minisarja televisioon, toinen pitkä elokuva ja rikosromaani.

Petra on toiminut ammattikäsikirjoittajana vuodesta 2013 lähtien, jolloin valmistui elokuvakäsikirjoittajaksi Salfordin yliopistosta Englannista. Hänen kirjoittamansa ja Jussi Hiltusen ohjaama novellielokuva Perintö aloittaa juuri elokuvateattereissa kautta maan. Elokuva palkittiin Valtion audiovisuaalisen taidetoimikunnan laatutuella.

Nuorten toimintakeskus Hapessa järjestettävään Leffalabraan voi tulla ilmoittautumatta, mutta toivomme, että ilmoitat itsestäsi Facebook-tapahtumassa. Nähdään Hapessa!

HUOM!
Jos haluat henkilökohtaista palautetta käsikirjoituksestasi, lähetä se meille etukäteen osoitteeseen info (at) kelaamo.fi. Kaikki tekstit käsitellään luottamuksellisesti.

Leffalabra 19.4. – Käsikirjoittamisesta
Happi, Sörnäisten rantatie 31
19.4.2016 klo. 18-21

Kannen kuva elokuvasta Perintö, ohjaus Jussi Hiltunen, käsikirjoitus Petra Forstén