Leffalabran vieraana ohjaaja Amir Escandari

Kelaamo järjestää Helsingin Hapessa tapaamisen nuorille (15-29v) elokuvantekijöille ja kaikille elokuvasta kiinnostuneille. Tiistaina 8. maaliskuuta järjestettävän Labran vieraaksi saapuu elokuvaohjaaja Amir Escandari.

Illan aikana katsotaan pätkiä Escandarin ohjaamasta Tuulensieppaajat (Pixadores) -dokumenttielokuvasta, ja Amir valottaa elokuvan tekoprosessia kulissien takaa. Tuulensieppaajat kertoo Brasilian kapinallisista katutaiteilijoista, Pixadoreista, joiden lainsuojatonta elämäntapaa ohjaaja ja kuvaaja Peter Flinckenberg tallensivat paikoin todella vaarallisissa olosuhteissa. Amirin tenttaamisen jälkeen ohjelmassa on rentoa oleilua ja keskustelua elokuvista ja niiden tekemisestä.

Tuo oma elokuvasi näytille

Kaikki paikallaolijat ovat tervetulleita esittelemään oman elokuvaprojektinsa ja halutessaan saada palautetta Amirilta ja Kelaamon tuottajilta. Elokuvasi voi olla missä vaiheessa tahansa, ideasta valmiiseen esityskopioon. Voit myös rekrytoida työryhmää tai näyttelijöitä tulevaan projektiisi.

Halutessasi voit ilmoittaa ennakkoilmoittaa elokuvasi leffarabraan, jolloin meillä on mahdollisuus tiedottaa projektistasi jo etukäteen. Ota yhteyttä Kelaamon sähköpostiin info(at)kelaamo.fi.

Paikka: Nuorten toimintakeskus Happi, Sörnäisten rantatie

Aika: Tiistai 8. maaliskuuta klo. 18-21

Oman elokuvan ilmoittaminen: info (at) kelaamo.fi

Vapaa pääsy

Seuraavan kerran leffalabra järjestetään Hapessa 19.4.2016.

 

Tapahtuma Facebookissa

Seuraa Leffalabraa Facebookissa