Me! -elokuvafestivaali yläkouluille ja lukioille

HundrED järjestää keväällä 2017 valtakunnallisen elokuvafestivaalin. Osallistumaan kutsutaan kaikki yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret, joilla on intoa, luovuutta ja polttava tarve kertoa muille omasta elämästään.

Valitse aiheesi, tartu kameraan ja lähetä elokuvasi Me! –festivaalille Kelaamon kautta. Oman elokuvan voi lähettää festivaalille ajalla 1.2.2017 – 31.3.2017 osoitteessa www.kelaamo.fi/me.

Elokuvanteon innoitukseksi festivaali on koonnut joukon inspiraatiosanoja: arvostaminen, erilaisuus, kauneus hyvyys, totuus, rohkeus, pelko, yksinäisyys, vapaus, hyväksyminen, ystävyys ja auttaminen.

Mikä on HundrED?

HundrED auttaa kouluja muuttumaan etsimällä innovaatioita ja levittämällä niitä sekä maan sisällä että maan rajojen ulkopuolelle. Suomessa HundrED kehittää koulua ja opetusta 100 kouluprojektin ja -kokeilun avulla.

HundrEDiin kuuluva Me! – yläkoulujen ja lukioiden elokuvafestivaali on kaikille elokuvan tekemisestä kiinnostuneille oppilaille tarjottu mahdollisuus toteuttaa omaa luovuuttaan. Parhaat elokuvat esitetään toukokuussa 2017 järjestettävillä koulujen lyhytelokuvafestivaaleilla eri puolilla Suomea.

Lähetä elokuvasi festivaalille

Säännöt

Me! -elokuvafestivaali

Festivaalin järjestävät yhteistyössä HundrED, Kelaamo, Amazement ja Koulukino.