Northern Script kutsuu Sinua!

Oletko 18-25 -vuotias? Kiinnostaako lyhytelokuvien käsikirjoittaminen? Osallistu pohjoismaiseen käsikirjoituskilpailuun!

Oletko 18-25 -vuotias ja kynä pysyy kädessäsi? Oletko aina haaveillut käsikirjoittamisesta? Northern Script on mahdollisuutesi, jossa pääset kisaamaan muiden pohjoismaalaisten harrastajatason käsikirjoittajien kanssa. Finalistit pääsevät työstämään käsikirjoituksiaan yhdessä ammattilaistutoreiden kanssa Oulun kansainvälisellä lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla. Kolme parasta palkitaan!

Valinnoissa painotetaan persoonallista otetta

Kilpailun teema on ”Me first”. Teemaa voi lähestyä hyvin vapaasti. Se voi ilmetä kirjaimellisesti, symbolisesti tai esimerkiksi tunnelman tasolla. Käsikirjoitus voi liittyä yhteiskunnallisiin tilanteisiin, oman elämän kokemuksiin tai olla puhtaasti mielikuvituksen tuotetta.

Kilpailulla etsitään kehityskelpoisia lyhytelokuvakäsikirjoituksia ja kirjoittajia. Käsikirjoitusten ei ole tarkoitus olla valmiita, viimeisiä versioita, vaan kilpailun keskeinen tarkoitus on auttaa osallistujia kehittämään tekstiään ja kirjoittamistaitojaan. Valinnoissa painotetaan persoonallista ja rohkeaa otetta.

Kilpailuaikaa 31.8. asti

Osallistua voi enintään 10 sivun mittaisella lyhytelokuvakäsikirjoituksella, joka käsittelee annettua teemaa. Kirjoitukset kirjoitetaan maan virallisella kielellä/kielillä tai englanniksi, ja lähetetään kansallisille organisaatioille syyskuun 2018 loppuun mennessä.

Katso kilpailun säännöt ja tekniset ohjeet käsikirjoituksen tekemiseen Northern Script -kilpailun sivuilta. Kilpailuaikaa on 31.8.2018 asti.

Lisätiedot: nosi.fi