Parkkino 5.0 etsii nuoria elokuvantekijöitä

Parkkino 5.0 -ulkoilmaelokuvafestivaalin keskiössä ovat nuoret ja lupaavat suomalaiset elokuvantekijät. Festivaali järjestetään Paraisilla 28-30.08.2019. Hae mukaan viimeistään 15.3.!

Parkkino haluaa tarjota yleisölle uusia elokuvaelämyksiä näyttämällä erityyppisiä elokuvia, joita suuri yleisö ei tavallisesti ehkä löydä. Näytöksissä esitetään mm. kotimaisia lyhytelokuvia ja taide-elokuvia ja kohderyhmänä ovat kaikenikäiset ruotsin-ja suomenkieliset katsojat. Tavoitteena on joka vuosi yhden festivaali-illan aikana tarjota yleisölle myös taidetta. Aiempina vuosina on mm. ollut audiovisuaalisia konsertteja, Ambient–iltoja sekä erityyppisiä performansseja.

Parkkino etsii nyt elokuvia, elokuvantekijöitä ja taiteilijoita festivaalille. Onko sinulla kiinnostavaa projektia, joka
sopisi ensi syksyn festivaalille? Erityisen kiinnostavana festivaali pitää erityyppiset elokuvat sekä audiovisuaaliset ja erilaiset poikkitaiteelliset teokset.

Kiinnostaako? Lähetä viesti osoitteeseen parkkinofestival@parainen.fi ja kerro viestissä itsestäsi, elokuvastasi
tai projektistasi. Muista myös liittää mukaan yhteystietosi ja pieni ote elokuvastasi tai teoksestasi. Haku menee umpeen 15.3.2019

Festivaali järjestetän 28.-30.8.2019, Paraisilla.

Festivaalin järjestää KultAd rf yhteistyössä Bio Sydvästin, Paraisten kaupungin muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Parkkinon ohjelma julkaistaan kesän 2019 aikana.

Lisätiedustelut ja yhteydenotot:
Lisa Taulio, tuottaja
Parkkino
+358(0)45-2358249
parkkinofestival@parainen.fi