Parkkino 5.0 söker unga filmmakare!

Utomhusfilmfestivalen Parkkino 5.0 söker unga filmmakare och konstnärer för att delta i festivalen. Har du något spännande projekt på gång som kunde passa festivalen nästa höst? Sök med, deadline 15.3.! Parkkino ordnas för femte gången 28-30.8.2019.

Parkkino vill erbjuda publiken nya filmupplevelser genom att visa film i olika genrer som den stora massan kanske inte vanligtvis hittar. Det gör festivalen genom att visa bl.a. inhemsk kortfilm och konstfilm. Målgruppen och publiken är filmintresserade i alla åldrar.  Festivalen erbjuder unga filmskapare en scen att synnas på och har  som mål att under en av festivaldagarna förutom film även bjuda publiken på konstärliga inslag. Tidigare år har festivalen bokat bl.a. audiovisuella konserter och annan performance som kombineras med visuella inslag samt Ambient-program.

Nu söker Parkkino filmer, filmskapare och konstnärer för att delta. Har du något spännande projekt på gång som kunde passa festivalen nästa höst? T.ex. film eller audiovisuella och tvärkonstnärliga verk i olika format.

Intresserad? Skicka e-post till parkkinofestival@pargas.fi med information om dig, din film, ditt projekt eller ditt verk, dina kontaktuppgifter och gärna ett litet utdrag ur filmen eller projektet till oss senast den 15.03.2019.

Arrangör för filmfestivalen är föreningen KultAd rf i samarbete med Bio Sydväst, Pargas Stad och andra lokala aktörer.

Programmet för Parkkino släpps under sommaren 2019.

Parkkino 5.0 28.-30.8.

För mer information och kontakt:
Lisa Taulio, producent
Parkkino
+358(0)45-2358249
parkkinofestival@parg