Elokuvakokemukset – perehtymistä, analyysiä ja festivaaleja!

Elokuvaan perehtyminen vaatii niiden katsomista! Oma osansa elokuvakulttuuria ovat festivaalit ja erilaiset tapahtumat, joissa jaetaan elokuvakokemuksia, tavataan tekijöitä ja nautitaan elokuvista. Niin katsojana kuin tekijänä niille kannattaa osallistua!

Näkemäänsä on hyvä pohtia, ja siitä kirjoittaminen tai videon tekeminen auttaa jäsentelemään elokuvaelämystä uudella tavalla. Samalla elokuvan tuntemus ja oma elokuvallinen näkemys kehittyvät. Jos olet alle 29 -vuotias ja sinua kiinnostaa elokuvasta kirjoittaminen, analyysit tai tapahtumavideot, voit tehdä tekstejä tai videoita myös julkaistavaksi Kelaamossa.

Katso täältä lista Suomen elokuvafestivaaleista tai käy pressinäytöksessä ja kirjoita tai kuvaa elokuvateatteriin tulossa olevasta elokuvasta arvio tai analyysi! Isojen, lehdistyönäytöksiä järjestävien kaupunkien ulkopuolelta tuleville pyrimme järjestämään esikatselukopion elokuvasta. Ilmoitamme tulevista pressinäytöksissä myös Kelaamon Instagramissa, ja voit ilmoittautua mukaan storyyn vastaamalla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info (at) kelaamo.fi