Hae Kelaamon näytökseen Tampereen elokuvajuhlilla 2018

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kelaamo-näytös Tampereen elokuvajuhlilla etsii elokuvia. Tarjoa elokuvaasi näytökseen ja lähde mukaan festivaalihumuun!

Kelaamon näytös Tampereen kansainvälisillä lyhytelokuvafestivaaleilla esittelee yleisölle tuoreita suomalaisia lyhytelokuvia alle 30-vuotiailta tekijöiltä. Mukaan otetaan niin oppilastöitä kuin puhtaita indie-tuotantoja – ainoa vaatimus on tekjöiden alle 30-vuoden ikä.

Näytökseen valitaan korkeintaan 20 minuutin kestoisia elokuvia, joita ei ole aiemmin esitetty Tampereen elokuvajuhlilla. Tyylilaji on vapaa – arvostamme niin hulvatonta komediaa, kauhua kuin kokeellisempaakin materiaalia.

Ilmoittautuminen on avoinna 2. joulukuuta saakka!

TOIMI NÄIN:

1. Tarkista säännöt:
– Elokuva on valmistunut vuonna 2016 tai myöhemmin
– Elokuvaa ei ole aiemmin esitetty Kelaamo-näytöksessä eikä Tampereen elokuvajuhlilla
– Elokuvan työryhmän taiteellisesti vastuulliset henkilöt ovat 30 vuotta tai alle. Ikä todistettava pyydettäessä.
– Elokuvan pituus on korkeintaan 20 minuuttia sisältäen alku- ja lopputekstit.

2. Täytä ILMOITTAUTUMISLOMAKE Kelaamon sivuilla. Täyttämistä varten tarvitset myös linkin elokuvan esikatseluversioon esim. YouTubessa, Vimeossa tai omalla palvelimella sekä hyvälaatuisen still-kuvan.

ELOKUVIEN VALINTA
Näytöksen kuratoi Kelaamon raati. Valinnoissa otetaan huomioon elokuvien tekninen ja taiteellinen laatu, sekä näytöksen monipuolisuus siten että edustettuna on monipuolisesti erilaisia elokuvia.

Ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti. Lista näytöksen elokuvista julkaistaan Kelaamon sivuilla ja Facebookissa 15.12. mennessä.

KELAAMO-NÄYTÖS
Tampereen kansainväliset elokuvajuhlat järjestetään maaliskuussa viikolla 10. Kelaamo-näytöksen tarkka ajankohta vahvistetaan myöhemmin.

Lisätiedot: info@kelaamo.fi

Linkit:
Ilmoittautumislomake
Tampereen elokuvajuhlat