Zaida Bergroth, Alma Pöysti ja Tove

Hieman esimakua leffalabran sisällöstä!

Kelaamo järjesti 10.11.2020 Leffalabra -tapaamisen, jossa Tove -elokuvan ohjaaja Zaida Bergroth ja päätähti Alma Pöysti keskustelivat vieraiden kanssa Kansallismuseolla, jossa on teemaan sopivasti edelleen vuoden 2021 maaliskuuhun (koronarajoitusten puitteissa) jatkuva Muumit 75 vuotta -näyttely. Keskustelussa nousi esille tekijöiden suhde Toven taiteeseen, luottamuksen ja avun vastaanottamisen merkitys elokuvaa kuvattaessa, intiimikoreografin kanssa työskentely ja yleisön toivomat vinkit niin ohjaajan kuin näyttelijän uraa miettiville. Keskustelua käytiin sekä suomeksi että ruotsiksi, ja haastattelijoina toimivat Vivi Kangasniemi ja Aatos Ketvel.

Zaida Bergroth, Alma Pöysti ja haastattelijat Vivi Kangasniemi ja Aatos Ketvel

Mediakasvatuskeskus Metka streamasi tapahtuman Facebookiin, ja tässä tulee Kelaamon oma tallenne niille, jotka eivät päässeet seuraamaan keskustelua reaaliajassa – tai jäivät kaipaamaan tekstitystä ruotsinkielisiin osuuksiin. Kiitämme osallistujia, ja suosittelemme lämpimästi tallennetta aivan kaikille elokuvanteosta kiinnostuneille!

Katso täältä koko keskustelu <3
Yleisöä Kansallismuseon 3. kerroksessa

Leffalabrat ovat Kelaamon järjestämiä matalan kynnyksen ammattilaistapaamisia, joilla mahdollistetaan kohtaamisia ja dialogia elokuvasta kiinnostuneiden nuorten ja alan ammattilaisten välille. Kelaamon toiminnan ensisijainen kohderyhmä on 13-29 –vuotiaat elokuvaharrastajat ja -opiskelijat, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita.