Kaikki kuvaa -kilpailu 2019

Tuotantoyhtiö Amazementin vuosittainen lapsille ja nuorille suunnattu Kaikki kuvaa -elokuvakilpailu on alkanut – kilpailuaika on 1.2-28.3.2019! Kisan pääsarjoihin saavat osallistua 8–15-vuotiaat ja lisäksi tarjolla on vapaa nuorisosarja, johon odotetaan teoksia 16–19-vuotiailta.

Pääteemana ERO

Kilpailussa on tänä vuonna pääteema: ERO. Mitä ajatuksia se herättää? Miten ero on koskettanut sinun elämääsi? Mistä kaikesta elämässä voi joutua – tai päästä – eroon? Miltä tuntuu, kun omat vanhemmat tai muut läheiset ihmiset eroavat?

Koko elokuva voi käsitellä teemaa tai siihen voidaan vain lyhyesti viitata jossain vaiheessa elokuvaa, mutta eron on oltava jollain tavalla mukana kaikissa kilpailuelokuvissa. Kilpailun ilmoittautumislomakkeessa kysytään, millä tavalla teema on elokuvassa huomioitu.

HUOM! Teeman mukanaolo ei tarkoita, että sanaa ”ero” tarvitsisi lausua elokuvassa, kunhan ajatus välittyy. Aihetta saa lähestyä vakavasti, mutta yhtä hyvin sai tehdä hauskan huumoripläjäyksen. Tärkeintä on keksiä jotain omaa!

Nuorisosarja

Kilpailun pääyhteistyökumppaneina ja nuorisosarjan sponsoreina toimivat eroauttamistyötä tekevät järjestöt. Tässä sarjassa elokuvien toivotaan käsittelevän erityisesti vanhempien tai muiden läheisten eroa nuorten näkökulmasta. Miltä tuntuu kun omat vanhemmat tai muut läheiset ihmiset eroavat? Miltä elämä näyttää eron hetkellä tai vuosia eron jälkeen? Mikä muuttuu, mikä yllättää? Tähän sarjaan voi osallistua millaisella elokuvalla tahansa (esim. fiktio, dokkari, musavideo, animaatio).

Säännöt

Lue huolellisesti kilpailun säännöt! Vain sääntöjen mukaan tehdyt elokuvat hyväksytään kilpailuun mukaan.

Kilpailun aikataulu

1.2.2019: Kilpailuaika alkaa.
28.3.2019: Kilpailuaika päättyy.
18.4.2019: Kilpailun finalistit paljastetaan ja kaikki kisaelokuvat julkaistaan sivustolla. Yleisöäänestys alkaa.
2.5.2019: Yleisöäänestys päättyy.
xx.5.2019: Kaikki kuvaa -palkintogaala järjestetään Helsingissä.

Kaikki kuvaa -tävlingen 2019 på svenska här!

Lisätietoa:

Kaikki kuvaa -kilpailu 2019
Säännöt