Suomen suurin nuorten leffakisa on käynnissä!

Kaikki kuvaa -elokuvakilpailun ilmoittautuminen on avattu. Tee oma elokuva ja lähetä se kisaan 29. maaliskuuta mennessä!

Tuotantoyhtiö Amazementin kuudetta kertaa järjestämän Kaikki kuvaa -leffakisan pääsarjoihin voivat osallistua 8–15-vuotiaat. Lisäksi tarjolla on nuorisosarja, johon toivotaan teoksia kaikilta 16–19-vuotiailta. Elokuvasi voi olla näytelmäelokuva, dokumentti, animaatio tai vaikka musiikki- tai harrastevideo – vain mielikuvitus on siis rajana!

Teemana ystävyys

Viimevuotiseen tapaan kilpailussa on kaikkia sarjoja yhdistävä pääteema. Tänä vuonna se on ystävyys. Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Kuinka erilaisia ystävyyksiä onkaan olemassa? Entä miltä tuntuu, jos ei ole yhtään ystävää?

Teemaa voi käsitellä ja tulkita vapaasti – voit lähestyä aihetta vakavasti, mutta yhtä hyvin voit tehdä hauskan huumoripläjäyksen. Tärkeintä on keksiä jotain omaa!

Uusi tutoriaali näyttelemisestä

Kaikki kuvaa on toteuttanut alusta alkaen hauskoja ja hyödyllisiä videotutoriaaleja elokuvanteon avuksi. Uusin tutoriaali on nimeltään Näytteleminen ja itseilmaisu. Siinä muista tutoriaaleista tutut Patse ja Emppu avaavat näyttelijäntyön saloja. Käy katsomassa!

Kilpailun aikataulu:

1.2.2018: Kilpailuaika alkaa.
29.3.2018: Kilpailuaika päättyy.
20.4.2018: Kilpailun finalistit paljastetaan ja kaikki kisaelokuvat julkaistaan sivustolla. Yleisöäänestys alkaa.
30.4.2018: Yleisöäänestys päättyy.
19.5.2018: Kaikki kuvaa -palkintogaala järjestetään Helsingissä.

Linkit:

Lisätietoa kilpailusta
Ilmoittautuminen
Katso vuoden 2017 elokuvat Kelaamossa
Kaikki kuvaa -tutoriaalit