Leffalabra goes Espoo Ciné!

Kelaamon Leffalabra lähtee Espooseen! Torstaina 11. toukokuuta Espoo Ciné -festivaalilla järjestettävässä Leffalabrassa kuullaan, kuinka Selma Vilhusen elokuva Tyttö nimeltä Varpu syntyi.

Leffalabra on matalan kynnyksen master class nuorille elokuvantekijöille ja elokuvasta kiinnostuneille. Tapahtumassa elokuva-alan ammattilainen kertoo työstään konkreettisten esimerkkien kautta. Lopuksi kahdella halukkaalla on mahdollisuus näyttää oma lyhytelokuvansa ja saada siitä palautetta vieraaltamme.

Espoossa Leffalabra järjestetään osana Junior Cinén ohjelmistoa, joka esittelee uutta ja ajankohtaista lasten- ja nuortenelokuvaa omana kokonaisuutenaan ajalla 6.-12.5.2017. Elokuvanäytösten ohella nuorille on tarjolla lisäksi työpajatoimintaa ja tekijävieraiden tapaamista.

Leffalabraan on vapaa pääsy mutta paikkoja on rajoitetusti (mukaan mahtuu 30 ensimmäistä). Varmista paikkasi ilmoittautumalla Labraan alla olevan linkin kautta.

Suosittelemme katsomaan illan elokuvan etukäteen! Tyttö nimeltä Varpu esitetään juuri ennen Leffalabraa Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa klo 15.15 alkaen. Liput festivaalin arkipäivän päivänäytöksiin kustantavat 5,50 €, ja liput saa kätevimmin hankittua verkosta, osoitteesta www.espoocine.fi. Festivaalin lipunmyynti avautuu ohjelmiston julkistuksen yhteydessä keskiviikkona 19.4.

 

Ilmoittaudu Leffalabraan

 

Leffalabra Espoo Ciné
Torstai 11.5. klo. 17-19
Espoon Kulttuurikeskus, festivaalin Olohuone
Vapaa pääsy

Tyttö nimeltä Varpu -elokuvanäytös
Louhisali klo. 15.15
Liput  5,50 €
Lipunmyynti: www.espoocine.fi

Lisätiedot: info (at) kelaamo.fi tai 045-125 8045 / Hanna Wahlman

Kannen kuva elokuvasta Tyttö nimeltä Varpu  c) Cata Portin / Making Movies 2016