VR 360°-minielokuvien ensi-ilta!

Alkuvuodesta 2017 Kelaamo, NMKY ja ryhmä Kallion lukion ensimmäisen vuosiluokan oppilaita ideoivat ja kuvasivat VR 360 -minielokuvia, joita on tarkoitus käyttää opetus- ja nuorisotyössä kiusaamisen ehkäisemiseen. Eilen vietettiin elokuvien ensi-iltaa NMKY:n toimistolla. Hienoa oli nähdä valmiit elokuvat ja iso kiitos vielä kaikille mukana olleille, olitte mahtavia!

Luppuvuodesta 2016 ja alkuvuodesta 2017 Kelaamo, Suomen NMKY ja ryhmä Kallion lukion ensimmäisen vuosiluokan oppilaita ideoivat ja kuvasivat VR 360° -minielokuvia, joita on tarkoitus käyttää opetus- ja nuorisotyössä. Eilen 6. huhtikuuta vietettiin elokuvien ensi-iltaa NMKY:n liiton toimistolla. Hienoa oli nähdä valmiit elokuvat ja iso kiitos vielä kaikille mukana olleille, olitte mahtavia!

 

Ohjaaja Saara pitää juhlallisen puheen, koska eihän enskari ole mitään ilman puhetta ;).

Ohjaaja Saara pitää juhlallisen puheen, koska eihän enskari ole mitään ilman puhetta 😉

 

Lasit naamalle ja virtuaalimaailmaan.

Lasit naamalle ja virtuaalimaailmaan.

 

Skål! Oli todella ilo ja kunnia tehdä töitä tämän porukan kanssa. Kaikki eivät tietenkään päässet paikalle, mutta olivat hengessä mukana.

Skål! Oli todella ilo ja kunnia tehdä töitä tämän porukan kanssa. Kaikki työryhmästä eivät valitettavasti päässeet paikalle, mutta olivat hengessä mukana.