Seuraa Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan tekoa

Varpu-tiimi_Talli-Annika-Pitkanen-1

Kelaamon Varpu-tiimi seuraa kotimaisen pitkän elokuvan Tyttö nimeltä Varpun tekoa kuvauksista ensi-iltaan asti. Tulee mukaan kulissien taakse!

Hei ja tervetuloa Kelaamon Varpu-tiimin blogiin! Keräämme tänne videoita, kuvia ja tekstejä projektimme tiimoilta, joten jos kiinnostaa, seuraa meitä! Projektiamme on tekemässä joukko monenikäisiä ja -laisia nuoria, aina lukion ykkösluokkalaisista ammattikoululaisiin! Itse olen Helsingin kuvataidelukiosta ja meitä onkin tiimistä suurin osa (jee, torkkelit!).

Projektimme tarkoituksena on seurata suomalaisen koko illan elokuvan valmistumista. Pääsemme seuraamaan Selma Vilhusen ohjaaman Tyttö nimeltä Varpu-elokuvan tekemistä kuvauksista ja jälkitöistä aina ensi-iltaan ja punaiselle matolle asti! Luvassa on ohjaajan, näyttelijöiden ja muiden tekijöiden haastatteluja, behind the scenes-matskua ulkopuolisten silmin ja yleistä tunnelmankuvausta.
Tavoitteenamme on kuvata ja dokumentoida, meidän nuorten näkökulmasta, miten Suomessa tehdään elokuvia! Kiinnostaako sinua kuulla, mitä elokuvakouluja ohjaaja Selma Vilhunen suosittelee? Tai miten pääosanesittäjän Linnea Skogin elämään elokuvassa näytteleminen vaikuttaa? Vai pidätkö hevosista? Seuraa Varpu-tiimiä täällä blogissa ja Youtubessa ja liity matkaamme kulisseihin ja niiden taakse.