Girls Film -työpajan tunnelmia

Mahtavaa meininkiä Girls Film -elokuvatyöpajassa! Kelaamon Hanna ja Saara vierailivat Helsingin Kalasatamassa haastattelemassa osallistujia kesken kiireisen kuvauspäivän.

 

Saga, Anni ja Mai kertovat kokemuksistaan työpajassa

 

Viime viikolla Helsingin Kalasatamassa saattoi bongata useamman kuvausryhmän työssään, kun lähistöllä oli käynnissä Girls Film -elokuvantekötyöpaja tytöille.

Euphoria Borealis -yhdistyksen järjestämässä viisipäiväisessä työpajassa kuultiin aamupäivisin ammattilaisluentoja ja harjoiteltiin elokuvanteon kaikkia osa-alueita omien elokuvaprojektien kautta.

Vierailimme työpajassa keskiviikkona, jolloin edellisenä päivänä valmiiksi hiotut käsikirjoitukset kuvattiin kokonaisuudessaan. Torstai oli varattu editointiin, ja ensi-iltaa vietettiin jo perjantaina elokuvateatteri Orionissa.

Pajassa omia elokuvia tekemässä oli yli kolmekymmentä 13-17-vuotiasta nuorta. Toivottavasti suosittu paja saa jatkoa ja elokuvia valmistuu myös ensi vuonna!

 

Näyttelijät valmistautuvat kuvauksiin Kalasataman skeittiparkilla. Tuulinen sää ja pieni sadekuuro toivat omat haasteensa työskentelyyn.