Elokuvatyöpaja Kontulassa!

Viikonlopun mittainen KUFF elokuvatyöpaja Kontulan ja lähialueen nuorille! Mukana myös rap-artisti ja tubettaja Kontulan Hassan.

Scroll down for english version

Kontulassa aloittaa uusi elokuvafestivaali Kontula Urban Film Festival. Ennen festivaalipäivää Luuppi nuta ja Kelaamo järjestävät elokuvatyöpajan 12-25-vuotiaille 13.-15.10.

Viikonlopun aikana toteutetaan omat elokuvat ryhmissä. Voit osallistua leffantekoon haluamallasi tavalla, kuvata, leikata, näytellä, tai olla vaikka maskottina 🙂 Pääasia on hyvä henki ja tekemisen ilo.

Pajassa vierailee rap-artisti, tubettaja ja vaikuttaja Kontulan Hassan eli Hassan Maikal, joka kertoo omasta tavastaan tehdä videoita.

Työpajan järjestävät Kelaamo ja Kontulan nuorisotalo Luuppi, ja työpajassa tehdyt elokuvat esitetään KUFF-festivaalilla 28.10.2017. Elokuvat toteutetaan HattuMedian kuvaus- äänitys- ja editointikalustolla – jos elokuvantekoon jää nälkä päälle, tuttua kalustoa voi lainata Nuorten toimintakeskus Hapesta myös työpajan jälkeen.

Mukaan mahtuu 18 ensimmäistä. Ilmoittaudu 2.10. mennessä: tero.rapo@hel.fi

Tapahtuma Facebookissa

Film Workshop for young people in Kontula

October 13th – 15th, 2017

Join us and make a shortfilm over a weekend at Kontula Youth Activity Center Luuppi!

You can participate filmmaking any way you like; write, shoot, edit, act… The workshop is open for anyone between 12-25 years old and interested in filmmaking. The finished films will be shown at Kontula Urban Film Festival on October 28th.

The workshop is organized by Luuppi and Kelaamo web community for young filmmakers. Rap artist, youtube person Kontulan Hassan (Hassan Maikal) will visit the workshop and tells us about his video productions.

The event is free of charge and we’ll provide some snacks.
Sign up now by sending email to: tero.rapo (at) hel.fi

Event in Facebook

Lataa KUFF-workshop-juliste