#LMTRelokuva Pre-party 26.5.

Hannaleena Haurun esikoiselokuva Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuva tulee ensi-iltaan 28.heinäkuuta 2017. Elokuva on anarkistinen tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja yhteiskunnallisten mullistusten tavoittelusta.

#LMTRelokuva –tiimi kutsuu elokuvanteosta kiinnostuneita tyyppejä mukaan tekemään elokuvaa toimien sen viestinviejänä. Viestinviejä jakaa elokuvan kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. Tiukimmat someaktiivit kutsutaan mukaan elokuvan huikeaan ensi-iltaan heinäkuussa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan#LMTRelokuva –ennakkobileisiin 26. toukokuuta Korjaamolle klo 19.00 alkaen ottamaan selville, miten voit varmistaa paikkasi kesän kuumimmassa leffaenskassa. Bileisiin osallistuminen ei sitouta mihinkään, mutta olisi hienoa jos osallistujien joukosta löytyisi viestinviejiä.

Illan aikana lavalle nousee yllätysesiintyjä ja saadaan ennakkomaistiaisia elokuvasta. Paikalla on myös elokuvan tekijöitä. Lopullinen ohjelma julkistetaan myöhemmin. Osallistuminen Korjaamon ikärajattomaan tapahtumaan ei maksa mitään. Mukaan tulee ilmoittautua etukäteen täällä.

Bileissä lanseerataan myös kampanja teemalla #miltäystävyysnäyttää. Sen myötä pääset kertomaan kuvin ja videoin, miltä sinun ystävyytesi näyttää. Parhaat / hauskimmat / kreiseimmät / koskettavimmat videot ja kuvat näytetään Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset –elokuvan ensi-illassa heinäkuun lopussa.

Mieti ilmoittautuessasi, mikä olisi sinun mielestäsi hauska, hullu, tunteikas, erottuva vaihtoehtoinen tägi teemalle #miltäystävyysnäyttää? Millainen lyhyt tägi kuvaisi mielestäsi parhaiten teemaa? Paras tägiehdotus palkitaan bileissä!

Jos et pääse bileisiin, mutta haluaisit viestinviejäksi / osallistua #miltäystävyysnäyttää -kampanjaan, vastaa tähän viestiin (r.ryhta@gmail.com), niin sinulle lähetetään ohjeet sähköpostitse.

#LMTRelokuva –tiimi