Pop up -päivä Arabian koululla

Perjantaina 7. lokakuuta Arabian peruskoululla vietetään pop up -päivää! Kelaamo on menossa mukana elokuva-aiheisella pisteellä.

Kelaamon elokuvapiste sijaitsee Arabian nuorisotalon tiloissa. Pisteellä 5-9 luokkalaiset pääsevät katsomaan lyhytelokuvan. Kaikille luokille heitetään myös haaste:

ELOKUVANTEKOHAASTE “ARABIAN PARAS”

Haastamme täten kaikki Arabian peruskoulun 5-9-luokat elokuvakilpailuun! Tehkää luokkanne kanssa enintään minuutin mittainen elokuva teemalla ARABIAN PARAS… .

Haasteeseen osallistutaan tekemällä minuutin mittainen elokuva aiheesta Arabian paras, lataamalla se YouTubeen tai Kelaamoon ja jakamalla Arabian nuorisotalon Facebook-seinällä. Jos Facebook ei ole käytössä, linkin voi lähettää meille myös sähköpostitse.

Kelaamon tuottajat Hanna ja Saara antavat palautetta jokaisesta elokuvasta. Omaperäisin ja aiheeltaan mielenkiintoisin elokuva palkitaan pienellä yllätyspalkinnolla. Voittaja julkistetaan ja esitetään yleisölle juhlallisin menoin nuorisotalon bänditapahtumassa 26.10.

Muuta huomioitavaa:

  1. Elokuvan keston tulee olla noin yksi minuutti
  2. Elokuvien tulee olla valmiina ja linkki lähetettynä perjantaina 21.10.
  3. Lähetä linkki osoitteeseen info@kelaamo.fi ja jos mahdollista, jaa elokuva Arabian nuorisotalon Facebook-sivulla.
  4. Muistathan, että elokuvassa saa käyttää vain tekijänoikeusvapaata tai creative commons -lisenssillä käytettävää musiikkia – ei siis kaupallista musiikkia, edes itse laulettuna tai soitettuna. Vinkkejä sallitun musiikin löytämiseen voi kurkata vaikkapa tästä Kelaamon Elokuvanteon ABC -artikkelista.

Vinkkejä elokuvantekoon löydät esimerkiksi Koulujen elokuvaviikon sivuilta tai soveltaen Kaikki kuvaa -sivustolta.

Linkit:

Koulujen elokuvaviikko

Kaikki kuvaa

Elokuvanteon ABC