Tapahtumat

Tapahtumat -osioon kerätään erilaisia elokuvan harrastamiseen ja indienä tekemiseen liittyviä Kelaamon ja muiden toimijoiden tapahtumia ja työpajoja. Järjestämme elokuvaharrastajille suunnattuja Leffalabra -tapaamisia, joissa kaikki silloisesta teemasta kiinnostuneet voivat tavata ammattilaisvieraan.

Työpajat -välilehdeltä löydät tietoa Kelaamon menneistä ja tulevista työpajoista. Suunnittelemme ja toteutamme elokuvatyöpajoja myös muiden nuorten kanssa toimivien tahojen kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Funnet, Väestöliitto, Girls Film!, Euphoria Borealis ry ja elokuvafestivaalit. Konseptoimme ja toteutamme työpajoja myös erilaisille nuorten kanssa toimiville tahoille, ja meiltä on mahdollista tilata työpajoja.

Suomessa on myös monia erityisesti nuorille elokuvaharrastajalle suunnattuja tapahtumia. Kaikki kuvaa -kilpailu on nuorille suunnattu elokuvakilpailu, jonka sivuilta löytyy hyviä tutoriaaleja aloitteleville elokuvantekijöille. Minun elokuvani -tapahtumassa osallistujat puolestaan saavat ammattilaisten palautetta omasta elokuvastaan.