Elokuva-arvostelu: Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä

Elokuva sijoittuu 64 vuotta ennen ensimmäisen Nälkäpeli-elokuvan tapahtumia. Nuori Corolianus Snow (Tom Blyth) on mahtisuvunsa viimeinen toivo. Huonosta rahatilanteesta johtuen hänen on pakko ryhtyä vyöhyke 12:sta tribuutin, Lucy Gray Bairdin (Rachel Zegler) mentoriksi. Pian Snow huomaa kuinka hyvä esiintyjä Lucy on ja käyttää tätä sekä hänen kauneuttaan hyväksi saadakseen Nälkäpeli -realityohjelman katsojaluvut kasvuun. Kannen kuva: Murray Close © 2023 Lionsgate

Jos etsit hyvän mielen nostattajaa kannattaa tämä jättää väliin, jos sen sijaan kaipaat astetta synkempää viihdettä, niin juokse teatteriin. Ajoittain elokuva tuntui todella rankalta ja oli vaikea olla ajattelematta nykyhetkeä ja maailmalla käytäviä sotia ja kuolemaa. Mieleen juolahti heti, että tuolta valta näyttää ja se pelotti, koska ei voinut ajatella, että “noin tapahtuu vain elokuvissa”.

Tämä elokuvasarja oli meille uusi tuttavuus, mutta saimme siitä huolimatta hyvin kiinni elokuvan juonesta. Vaikeasta teemasta huolimatta pidimme elokuvasta ja haluamme nähdä koko aikaisemman Nälkäpeli -elokuvasarjan. Tarina piti otteessaan alusta loppuun eikä draamasta ollut puutetta.

Jos kaipaat lisätukea elokuvan purkamiseen, niin voimme lämpimästi suositella Koulukinon Media-avainta.

Kirjoittajista:

Olemme Olga (14-v.) ja Adeliina (13-v.) ja rakastamme elokuvien katsomista. Mistään ei olla löydetty ikäistemme tekemiä leffa-arvioita, joten päätimme itse ryhtyä kriitikoiksi. Toivottavasti tykkäätte.